© SSBW / PS 2017/2019 Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki webmaster@beverwijk-wronki.nl
Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki

Privacy

verklaring

Privacyverklaring Stichting Stedenband Beverwijk – Wronki Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki, gevestigd aan Graaf Janstraat 9 1941 KD Beverwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring. Contact gegevens: Stichting Stedenband Beverwijk Wronki Graaf Janstraat 9 1941 KD Beverwijk +31685301205 https://www.beverwijk-wronki.nl info@beverwijk-wronki.nl P. Steijn is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki Hij is te bereiken via info@beverwijk-wronki.nl Persoonsgegevens die wij verwerken Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt / deelneemt van/aan onze diensten en/of activiteiten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - Bankrekeningnummer Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@beverwijk-wronki.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Donateurs bestand - Nieuwsbrieven / Activiteiten - Gastouder gegevens - Contact gegevens projecten - Verzenden van onze nieuwsbrief - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze activiteiten uit te kunnen voeren Geautomatiseerde besluitvorming Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki) tussen zit. Delen van persoonsgegevens met derden Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki verstrekt uitsluitend aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki en heeft u het recht op gegevens overdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@beverwijk-wronki.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze via info@beverwijk-wronki.nl. Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: - Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. - TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar. Deze zal na het verstrijken van de periode, steeds stilzwijgend worden verlengd met een periode van 1 jaar. Personalia 1 jaar Adres 1 jaar E-mailadres 1 jaar Bankgegevens 1 jaar Beeldmateriaal Stichting Stedenband beverwijk – Wronki gebruikt foto en/of videomateriaal alleen ter promotie van de stichting en haar activiteiten. Indien U van mening bent dat er onjuist gebruik wordt gemaakt van beeldmateriaal in welke vorm dan ook, kunt u contact opnemen met info@beverwijk-wronki.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Wij gaan in overleg het gebruikte beeldmateriaal bewerken/verwijderen. Bij gebruik van beeldmateriaal van derden, plaats stichting stedenband Beverwijk – Wronki indien mogelijk een bronvermelding. Stichting Stedenband Beverwijk – Wronki Mei 2018
© SSBW / PS 2017/2019 Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki webmaster@beverwijk-wronki.nl
Stichting Stedenband Beverwijk Wronki

Privacy

verklaring

Privacyverklaring Stichting Stedenband Beverwijk – Wronki Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki, gevestigd aan Graaf Janstraat 9 1941 KD Beverwijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring. Contact gegevens: Stichting Stedenband Beverwijk Wronki Graaf Janstraat 9 1941 KD Beverwijk +31685301205 https://www.beverwijk-wronki.nl info@beverwijk-wronki.nl P. Steijn is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki Hij is te bereiken via info@beverwijk-wronki.nl Persoonsgegevens die wij verwerken Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt / deelneemt van/aan onze diensten en/of activiteiten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: - Voor- en achternaam - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - Bankrekeningnummer Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over website bezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@beverwijk-wronki.nl, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: - Donateurs bestand - Nieuwsbrieven / Activiteiten - Gastouder gegevens - Contact gegevens projecten - Verzenden van onze nieuwsbrief - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze activiteiten uit te kunnen voeren Geautomatiseerde besluitvorming Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki) tussen zit. Delen van persoonsgegevens met derden Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki verstrekt uitsluitend aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki en heeft u het recht op gegevens overdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@beverwijk-wronki.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze via info@beverwijk-wronki.nl. Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen: - Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. - TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren Stichting Stedenband Beverwijk - Wronki bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar. Deze zal na verstrijken van de periode, stilzwijgend worden verlengd met een periode van 1 jaar. Personalia 1 jaar Adres 1 jaar E-mailadres 1 jaar Bankgegevens 1 jaar Beeldmateriaal Stichting Stedenband beverwijk – Wronki gebruikt foto en/of videomateriaal alleen ter promotie van de stichting en haar activiteiten. Indien U van mening bent dat er onjuist gebruik wordt gemaakt van beeldmateriaal in welke vorm dan ook, kunt u contact opnemen met info@beverwijk-wronki.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Wij gaan in overleg het gebruikte beeldmateriaal bewerken/verwijderen. Bij gebruik van beeldmateriaal van derden, plaats stichting stedenband Beverwijk – Wronki indien mogelijk een bronvermelding. Stichting Stedenband Beverwijk – Wronki Mei 2018